En bästa vän

Det är verkligen så fint. Kärleken mellan dessa två.. Ibland kan man höra hur Wilhelm pratar med Sixten, berättar varför han är ledsen eller om vi ska göra nåt roligt. Sixten lyssnar alltid ❤ Är vi ute så håller sig Sixten nära, är han inte med mig så springer han med barnen som cyklar eller följer dem på äventyr in i skogen.

Jag minns hur viktigt det var för mig när jag var liten, Sessan flyttade till oss när jag var 7 år och hon var min bästa vän i 14 år. Sedan dess har jag alltid haft katt och var och en har alltid en plats i mitt hjärta, synd att de inte kan leva föralltid.

Varje kväll kryper Sixten upp i någon av barnens sängar, Julie blir arg men Wilhelm älskar det.. Han brukar förklara att han kommer till honom för att han älskar honom så mycket ❤  Bara så fint att jag ville dela med mig ❤

Hoppas ni får en fin nationaldag imorgon! Kram till er!

1
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Andrea

    hej, du kanske redan har svarat på denna fråga men jag måste få veta vad för färg du har använt på väggen. superfin ?
    jag har redan sparat ner färgen från din dotters rum, tänkte att vår kommande dotter kan ha samma i sitt ?

  2. baravickan

    Åh ja den i Julies rum är så fin! Här i Wilhelms rum har jag precis målat med Jotuns kalkfärg i Vallmofrö! ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.