lovely.life.viktoria.holmgren.utemobler.byon.uteplats

Finaste utemöblerna från By On

Inlägget publiceras i annonssamarbete med By On.

Hej på er!
I veckan har jag grejat med ett av de roligaste projekten jag vet, uteplatsen! Vi ville ha en lite finare utegrupp där man kan slappna av lite.. Bord och stolar i all ära men det är rätt härligt att kunna lägga upp fötterna, luta sig tillbaka och kanske till och med lägga sig ner en varm sommardag.

Hade kikat på utemöbler i bambu men nackdelen där är ju att de tar skada av att stå utomhus, har en bänk sedan förra sommaren men den är alldeles svartprickig. Fick syn på dessa från By On och ja vad säger man. Kärlek!!!!! De heter Vidar, är robusta, tillverkade av massiv teak som är ett väldigt tåligt träslag och som därför kan stå utomhus, färgen kan bli lite mer gråaktig om de inte behandlas men vad gör de för en som älskar grått! Dynorna är rejäla och riktigt sköna att luta sig mot, tvättbara är de också. Perfekt när barnen som blivit smutsiga av all lek ska komma och mysa lite, som Julie på bilderna haha.. Sixten har hittat en sovplats också så vi får nog slåss om platserna 🙂

Min man var lite skeptisk först då det inte var en 2 meters soffa utan en så kallad love seat och två fåtöljer men möblerna är djupa och så sköna att krypa upp i. Tog inte lång stund innan mannen var såld! 1-0 till mig. Möblerna hittas bl.a hos Rum21.se så kika in där!

Jag vet iallafall vart jag kommer att spendera sommarens alla kvällar… Exakt där!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny