IMG_3970

Underbara vallmo

viktoria.holmgren.lovely.life.vallmo.sovrum

I vintras suktade jag så mycket efter sommar och beställde massor av vallmofröer tillsammans med de sedvanliga kryddorna. Jag gjorde en ny rabatt endast för dessa blommor i anslutning till åkern, som en vildrabatt med en förhoppning att de ska sprida sig och komma tillbaka år efter år. De har blommat här ute i flera veckor nu och än är det en del knoppar kvar. Jag har plockat in bukett efter bukett, de står sig inte alls länge men de är så himla vackra. Nästa vår kommer jag att så mer vallmo och lite andra blommor så jag tror jag kommer att måsta utöka den där rabatten radikalt haha… Vilken skatt att ha, en hel rabatt med blommor bara för att kunna plocka in! Har ni tips på vackra blommor som passar som snitt? Ska börja snickra på en handlingslista redan nu, annars hinner man säkert glömma vilka sorter man fastnat för!

Igår plockade jag in några små buketter och en hamnade i sovrummet. Tänk vad så lite kan göra en så glad!

viktoria.holmgren.lovely.life.vallmo

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Underbart! Vilken lycka!

  2. Hej!
    Var har du köpt den långa knopphängaren?
    Mvh Paulina

    1. Den hittade jag på loppis för 20 kronor! Ett riktigt fynd!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny