IMG_3808

Möbler ska flyttas!

viktoria.holmgren.lovely.life.skap.barnrum

Möbler är till för att flyttas. Eller? Lite så, annars vore väl ändå allt platsbyggt. I Julies rum håller jag på med en liten DIY-grej som rör ett skåp, väntar just nu på lite ben och knoppar innan jag kan visa er. Men, det blev ju ett skåp för mycket där inne och nu fick det ena flytta in i Wilhelms rum.

Det här skåpet köpte jag för 80 kr på loppis och har inte gjort med än att måla det. Så här såg det ut när vi kom hem med det:

Men nu (tack och lov) ser det lite bättre ut. Trä kan vara superfint, se bara på Wilhelms säng till exempel, men det måste vara rätt träfärg och bland det värsta jag vet är trä som lyser rött eller orange!

Skåpets form och storlek är iallafall perfekt för ett barnrum. Både öppen och sluten förvaring, lagom höjd för att barnen själva ska kunna plocka i och ur och så är det inte så djupt, ca 30 cm. Det blir nätt och lättplacerat.

viktoria.holmgren.lovely.life.barnrum.knopplist.kalkfarg

viktoria.holmgren.lovely.life.skap.barnrum.nordsjo

viktoria.holmgren.lovely.life.skap.barnrum.filtar

viktoria.holmgren.lovely.life.skap.barnrum.wilhelm

viktoria.holmgren.lovely.life.inreda.barnrum

8

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jätte find skåp .Var kommer korgarna från .

    1. De är från Ellos! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny