Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Knep för att fota barn

Knep för att fota barn

viktoria.holmgren.lovely.life.miniwithfriends.julie

Det är bland det svåraste som finns egentligen, det där med att fota barn. Små barn. De är ju aldrig stilla. Nu äntligen håller Julie på att kunna ta lite instruktioner och diverse mutor men oftast kommer det någon grimas, en tunga eller bara hopp och studs, hon är ju i den trevliga 3-årsperioden också. Ni vet… ”Lyssna inte på mamma!”

Jag tycker mest om att fota barnen som de är, inte stå på rad och titta in i kameran utan medans de själva iallafall tror att de leker.

”Åh, ser du väggen Julie! Känn på den, den är så kall!” (Vad vet jag, kanske är den kall)
”Men! Ser du! Kolla där borta, vad är det för något?” (Nähä det var visst inget haha)

Ibland behövs det mutor för att prova den nya klänningen (denna är från Mini with friends), ibland måste man överraska med något eller på något sätt locka dem till platsen man vill fota och ibland är det helt enkelt inte tajming och då känner jag att man får respektera barnen.

Mitt mål denna sommar var iallafall att fota barnen mer, inte med mobilen i all hast på djurparken då, utan fina bilder som kan sitta på väggen! Jag är så glad att jag gjorde det, måste se till att framkalla lite nu bara!

viktoria.holmgren.lovely.life.betongvagg

viktoria.holmgren.lovely.life.miniwithfriends.jullan

viktoria.holmgren.lovely.life.miniwithfriends.kjol.barnfoto

viktoria.holmgren.lovely.life.miniwithfriends.utomhus

viktoria.holmgren.lovely.life.fotograf.barnklader.barnfotografering

viktoria.holmgren.lovely.life.miniwithfriends.kjol.julie

viktoria.holmgren.lovely.life.barnklader.kjol

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

11
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

11
Läs mer »
Stäng meny