Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt!

Instagram: @viktoriaholmgren
Mail: baravickan@hotmail.com

Workshop med Frukostfrämjandet i Umeå

Workshop med Frukostfrämjandet i Umeå

viktoria.holmgren.lovely.life.frukostframjandet.workshop.frukost

Hej!

Igår var jag på en supertrevlig julinspirerad frukost och workshop som Frukostfrämjandet i Umeå anordnat. Lokalen är vacker i sig och tjejerna hade lagt ner krut på detaljer och känsla så det var helt magiskt att kliva innanför dörren. Väl inne möttes vi av både kända och okända ansikten men det vi hade gemensamt var den kreativa ådran. Vi blev bjudna på en härlig julfrukost och sedan fick vi skapa vid olika pysselstationer. Vi fick bland annat göra väldigt enkla men galet vackra julstjärnor, av papperspåsar! Jag klurar lite på var jag ska hänga mina, sedan ska jag visa er men här nere finns en bild på en av tjejernas!

Jag tänker inte skriva så mycket mer utan låter bilderna tala för sig själva! Det var iallafall en fint anordnad workshop och jag åkte hem full av inspiration och alldeles varm i hjärtat!

 

viktoria.holmgren.lovely.life.frukostbord.jul.workshop

viktoria.holmgren.lovely.life.julpyssel.workshop

viktoria.holmgren.lovely.life.julstjarna.diy

viktoria.holmgren.lovely.life.julfika

viktoria.holmgren.lovely.life.pepparkakor.jul

viktoria.holmgren.lovely.life.julfika.julstjarna.diy

viktoria.holmgren.lovely.life.julkaka

viktoria.holmgren.lovely.life.pepparkakor.inspiration

viktoria.holmgren.lovely.life.kaka.lingon.jul

Tillsist en bild på innehållet i goodiebagen, en lyxig och passande överraskning!

viktoria.holmgren.lovely.life.goodiebag.frukostframjandet.workshop

10

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Men åh va härligt det ser ut och jättefina bilder! Blir riktigt avis, de verkar så himla gulliga gänget i Frukostfrämjandet <3 Jag känner Matilda sen Babes in Boylands workshop på Gotland. Hoppas du hade en toppendag!

    1. Ja det var så fint där inne, helt magisk stämning! Tjejerna är både trevliga, duktiga och inspirerande och det var verkligen kul att de ordnade detta!

  2. Hjälp så fint! Underbara bilder. Mera såna här inlägg tycker jag:)

    1. Ja de hade gjort så fint! Det är inte så mycket som händer i Umeå men jag lägger ut allt jag kan haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Viktoria Holmgren

Jag heter Viktoria Holmgren och jag jobbar som influencer, frilansande stylist och fotograf. Jag bor i en by utanför Umeå tillsammans med min man och våra två barn Wilhelm och Julie. Mina största intressen är inredning, foto och styling och här på bloggen får ni ta del av diverse projekt! Instagram: @viktoriaholmgren Mail: baravickan@hotmail.com

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

10
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

10
Läs mer »
Stäng meny