IMG_4842-2

Äntligen barnmöbler i bambu!

I annonssamarbete med Jollyroom

Hej!
Ja nu var det ett tag sedan det bloggades, jag har gått all in på julledigheten känner jag. Idag är barnens första dag på skola och förskola, tre veckors ledighet tillsammans känns verkligen som en lyx och vi har haft det så bra här hemma! Barnen har lekt väldigt bra tillsammans, man kunde nästan tro att de skulle hinna bli less på varandra men istället har de överraskat oss genom att ha blivit desto godare vänner!

Det har varit ganska kallt här uppe i norr, vi har varit ut en stund på dagarna men spenderat väldigt mycket tid inomhus. Barnen fick så fina julklappar som de roat sig bra med och så har Wilhelm fått så fina möbler till sitt rum! Sittgruppen är så fin att man skulle vilja ha den i vuxenstorlek haha.. Jag tänker att de får ha den inne tills vidare och sedan kan man ställa den ute på altanen i sommar! Här leker  barnen att de bor, de lagar mat och tar hand om varandra så fint!

Jag fick syn på dessa möbler hos Jollyroom och blev kär vid första ögonkastet! De är verkligen så fina!!
Vi har både soffa, bord och stolar samt en pall ur samma serie, men pallen får vara sängbord till den nya läslampan. Tanken är att denna sittgrupp ska vara i Julies rum när övervåningen är klar, då hon får tillbaka hela sitt stora rum igen. Då ska jag plocka fram lekköket också och göra som en liten lägenhet där inne! Gud vad jag längtar!! Wilhelm har fått nya förvaringslådor också, så fina med en liten tofs och perfekta för alla småprylar han har!

Självklart fick Julie lite till sitt rum också, både dessa praktiska koffertar och så en saccosäck!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh va fint !!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny