IMG_5008

Nyårslöftet

Jag sa upp mig från mitt jobb på förskolan förra våren. Då intalade jag mig själv att jag måste börja träna lite, iallafall ta mig ut på promenader för där gick jag miste om den enda vardagsmotionen jag hade. Den våren köpte jag mig ett par träningstights och en top som har legat i garderoben sedan dess, oanvänt förstås.. Inför det nya året satt jag och en vän och skojade om att vi ska börja träna och det blev mer och mer allvarligt, sedan när våra karlar satt och skrattade åt oss så bestämde vi oss för att vi kör!

Varför vi valde löpträning vet jag inte, vi båda hatar löpning men det är billigt och enkelt, så vi kan inte skylla på något iallafall och det är väl kanske lämpligt att börja med. Vi har fem mil till IKSU, 1,5 mil till ett vettigt gym så vi har inte så mycket att välja på. Nu var vi ju lite impulsiva och ville starta med en gång och det kan ju va rätt kallt ute de följande månaderna så i går körde vi ett pass inne i vårt vardagsrum istället, jösses, tänk om grannarna sett oss! haha! Det finns massor av bra träningsvideos på youtube så vi hittade både några för motion och styrka och sen körde vi nonstop i över en timme!

Vi båda känner oss fortfarande supertaggade och riktigt längtar tills nästa gång! Skönt att få igång gammkropparna!

Till veckan kommer jag att jobba i Stockholm så jag får väl försöka göra lite övningar på hotellrummet kanske, annars får jag ta igen det när jag kommer hem! Känns helt absurt att det är jag som skriver det här, soffpotatisarnas drottning lixom. Haha!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny