IMG_4944

Stockholmsvecka

 

Nu är väskan packad och strax ska jag bege mig mot flyget. Jag åker till Stockholm idag för att jobba lite på Formex tillsammans med gänget  från I Am Interior. Jag vet att jag kommer tycka det är superroligt för jag var ju så himla glad sist och minns att jag längtade tills nästa mässa men just nu tänker jag bara på all tid jag missar med barnen, alla projekt som får pausas. Ja, det är ju bara måndag till fredag så jag får väl bita ihop haha.. Kommer säkert bli superroligt och jag har bokat in lite träffar med några instatjejer och det ser jag verkligen fram emot!

Idag har jag iallafall hunnit måla vartannat trappsteg i källartrappen, det gäller bara att komma ihåg nu att säga det till övriga familjen så de inte trampar rätt ner. Jag ska berätta mer om källarprojektet när jag kommer hem! Det är något svårfotat där nere misstänker jag då det bara är två såna där små källarfönster och det ena är kolsvart då vi har grejer precis utanför fönstret. De ska jag försöka flytta men vi har fått väldigt mycket snö här de sista dagarna och det verkar inte vilja sluta snöa heller.. Så vi får väl se hur det går!

Hoppas ni får en mysig vecka, kanske är det några av er som också ska på Formex?

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åå det är ju så jobbigt att vara borta från barnen så länge. Men samtidigt nyttigt att få längta och sakna. Hoppas det går bra och att du får en rolig vecka.
    Jag tar en sväng på mässan imorrn. Ska bli så kul att se vårens nyheter, få inspireras och träffa massa härliga människor.

    1. Ja det är verkligen jobbigt men som du säger, lite härligt att få längta också. Iallafall när man väl ses sen… Hoppas du fick en bra dag på mässan! Vi hade fullt upp varje dag tills fredagen då jag hade lite egentid haha, strosade omkring och mådde gott tills flyget gick! Kram till dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny