IMG_4944

Stockholmsvecka

 

Nu är väskan packad och strax ska jag bege mig mot flyget. Jag åker till Stockholm idag för att jobba lite på Formex tillsammans med gänget  från I Am Interior. Jag vet att jag kommer tycka det är superroligt för jag var ju så himla glad sist och minns att jag längtade tills nästa mässa men just nu tänker jag bara på all tid jag missar med barnen, alla projekt som får pausas. Ja, det är ju bara måndag till fredag så jag får väl bita ihop haha.. Kommer säkert bli superroligt och jag har bokat in lite träffar med några instatjejer och det ser jag verkligen fram emot!

Idag har jag iallafall hunnit måla vartannat trappsteg i källartrappen, det gäller bara att komma ihåg nu att säga det till övriga familjen så de inte trampar rätt ner. Jag ska berätta mer om källarprojektet när jag kommer hem! Det är något svårfotat där nere misstänker jag då det bara är två såna där små källarfönster och det ena är kolsvart då vi har grejer precis utanför fönstret. De ska jag försöka flytta men vi har fått väldigt mycket snö här de sista dagarna och det verkar inte vilja sluta snöa heller.. Så vi får väl se hur det går!

Hoppas ni får en mysig vecka, kanske är det några av er som också ska på Formex?

6
Stäng meny