viktoria holmgren

Stockholmstrippen

Hej! Jag lovade ju jag skulle berätta om om mina dagar i Stockholm!
Jag åkte tidigt på torsdagsmorgon och mötte upp några tjejer på Öppet hus med Per PR. Så lyxig frukost med både äggröra med löjrom, smörgåsar, smothies och en massa godsaker. De visade upp lite nytt från de varumärken de representerar, bl.a Ballingslöv, Eva Solo och Beckers.

Sen bar det iväg till nästa ställe, nämligen en lunch på Ett Hem tillsammans med självaste Ernst och hans gäng. Jag dog lite, kanske blev lite star strucked, inte av Ernst egentligen utan av alla andra duktiga tjejer som också var inbjudna till lunchen. Det var en supergod lunch och så fint ordnat, vi fick kika på deras nyheter och fick en riktigt skön goodiebag med oss hem.

På kvällen åkte jag förbi en butik jag länge velat besöka men aldrig tagit mig för riktigt, jag snackar om Vintagefabriken. Där var både Linda och Louise som driver butiken och Anna och Malin som ni kanske känner mer som Mrs Mighetto. Så mysigt var det och lyckades få träffa fler instafriends. De hade ett litet kalas för att fira nyöppningen av butiken då de bytt lokal och efter kalaset följde jag med dem ut på middag! Trött och så himla glad, landade jag sedan på hotellrummet. Jag var så himla glad att jag fick vara med om så mycket kul på en och samma dag men framför allt att få umgås med alla sköna människor! En del hade jag träffat förrut och en del var nya, alla lika härliga!

På fredagen tog jag en ordentlig sovmorgon och slapparförmiddag innan jag mötte upp Josefin Gunhamre för lunch. Vi följdes sedan till fredagens event som skulle vara på Rosendals trädgård tillsammans med Tradera. Så himla fint det var, god mat och härlig stämning, jag trodde inte det kunde bli bättre! Men de hade en tävling där också som jag kanske måste nämna. Jag har samarbetat med Tradera ett tag på instagram, som de andra på eventet och i beskrivningen inför samarbetet så avslöjade de att de hade en tävling där personen som gjorde bäst ifrån sig skulle vinna 30.000 kr. Jag blev grymt taggad men när jag såg konkurrensen så insåg jag att jag var körd haha.. Meeeeen, när de skulle presentera vinnaren på middagen i fredags så var det mitt namn som ropades upp. Jag blev helt chockad, det hade jag verkligen inte trott så jag var så glad och stolt och har glidit runt på moln sedan dess haha.. Jag fick världens största blombukett som jag sedan har kämpat för att överleva och få med mig hem. Nu står den här på bordet och såklart blir jag väldigt glad när jag ser den.
Efter eventet var vi ju tvungna att fira lite så vi var ett gäng som åkte till Scandic Haymarket och drack lite vin innan vi begav oss till hotellen.

Så himla fina dagar alltså, jag är så glad att jag får vara med om det!!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny