IMG_7008

Lite helg

Godmorgon!

Då var det måndag igen då. Helgerna går fort men jag tycker veckorna går rätt fort nu också! I helgen har vi hunnit med en hel del, varit och kikat på en tävling i byn med folk på skidor och draghundar, sen har vi städat, pysslat med barnen, haft middagsgäster, bakat och haft kalas för mannen som fyllde år tidigare i veckan. Idag ska jag fortsätta med bildredigering och ta igen lite mail och fakturor! Jag har köpt hem lite lera också, kanske jag hinner pyssla med det! Förra veckan var det fullt upp men nu hoppas jag att det blir en lite lugnare vecka!

Här kommer några bilder från helgen, jag plåtade en vår och sommarkatalog förra veckan så huset är fyllt av blommor och torkat gräs, känns lyxigt på något sätt! Jag ska ta och visa er bilderna sedan!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny