IMG_7282

Varför jag älskar onsdagar

Ja varför älskar jag onsdagar? Jag älskar dem lika mycket som lördagar och söndagar, fast kanske lite mer. Jo, det är så att barnen är lediga på onsdagar. Wilhelm började förskoleklass precis när den blev obligatorisk med skolplikt och allt men jag är så glad att de går lite längre dagar och istället har en ledig dag i veckan. Ingen väckarklocka – alla vaknar pigga och glada, till och med den morgontrötta mamman även om man inte får någon jättesovmorgon. Bara att slippa den irriterande väckarklockan gör väl vem som helst lite gladare. Sen har vi sällan planer dessa dagar, vi gör det vi känner för men oftast blir det lite och ingenting. Kanske går ut och leker, bakar en kaka, pysslar, leker eller ser en film. Det är så mysigt och barnen mår så bra av att få en paus mitt i veckan! Livet blir lite mer harmoniskt då. Helgen är förstås också mysig men då brukar det ändå vara massa grejer som händer, allt ifrån renoveringar, tråkiga måsten, stadsresor, till middagar (vilket förstås är trevligt också) men det är ju skönt ibland att bara vara. Vara med barnen.

Julie är så rolig, hennes största intresse (bortsett från sjöjungfrur, my little pony, barbie) är att göra sig fin. Göra frisyrer och byta kläder, helst har hon klänningar “man kan snurra med” eller så har hon på sig baddräkten. Detta är nästan värt ett eget inlägg, känner att jag börjar gå in på genusdiskussionen haha.. Vi får ta den en annan dag! Hon blev iallafall störtförtjust i sin nya klänning från Bobo Choses. Imorgon har jag en del att göra iallafall, kanske hinns det med ett blogginlägg då men jag vill väääldigt gärna pyssla lite med leran som jag köpte för ett tag sedan! Då ska jag självklart visa er sen!

Ha en mysig kväll!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny