IMG_7901

Ett snyggare kontor

Hej!

Nu får jag verkligen försöka bättra mig med bloggen känner jag, jag tänker så ofta att “nu ska jag blogga” men sen försvinner tanken lika snabbt… Kanske får jag bara tillåta mig att ta en liten paus, jag är nog lite av en periodare hehe…

Jag tänkte iallafall att jag skulle visa er en hörna i vårt vardagsrum! Den är lite svårmöblerad, tidigare har vi haft någon fåtölj, en dagbädd eller vara stora krukor där och nu på slutet har det varit tomt. Nu när vi möblerade om i vardagsrummet så kändes det verkligen som att vi behövde något och då fick jag idén om ett litet bord med två stolar!

Det är riktigt trevligt att sitta där med datorn och jobba, som fridfullt på något sätt. Barnen vill gärna sitta där med och Wilhelm som har lärt sig spela UNO på fritids! Så himla kul att få spela ett riktigt spel, han har blivit väldigt duktig också, man behöver inte låtsas förlora om man säger så! Så nu är detta även  våran spelhörna om kvällarna. Tänkte byta plats på lampan men klickade hem en ny istället så jag hoppas den kommer snart!

Imorgon åker jag till Stockholm och stannar en natt, sen på fredag är det Julies 4-årsdag. Då blir det presenter och sen kalas hela helgen! Jag hoppas kunna berätta en rolig grej för er snart också, nej jag är inte gravid, utan har ett superroligt samarbete på gång som kaaanske kommer att göra er lite avundsjuka. Jag är iallafall lite avundsjuk på mig själv och får nypa mig i armen!

Ha det gott så länge!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny