IMG_0908-1

När häggen blommar

Jag älskar verkligen sommaren. Men jag inser mer och mer hur jag uppskattar alla årstiderna, bortsett från vintern. Jag hatar vinter.. men, nu ska vi prata om denna tid! Vi har ju hela sommaren kvar!!! Att för första gången lägga sig i en solstol, första badet, första middagen ute i trädgården, första shortsdagen, det är ju så mycket som händer för första gången och aaaah, vad jag älskar pirret i magen!

För ett par dagar sedan slog våran hägg ut, den står vid uppfarten så när man kommer hem möts man av den doften. Det känns som att det var startskottet på sommaren! Kunde förstås inte låta bli att ta in lite buketter! Den doftar ju underbart men av erfarenhet så ska man kasta ut den efter ett par dag innan den börjar lukta kattpiss haha… Nu har vi ju haft en hel vecka av kanonväder, vi har haft upp emot 26 grader men vet ni, nu blir det kallt. SMHI säger 3 grader. Ska man måsta ta fram vinterkläderna till barnen eller? Hoppas det vänder tillbaka igen, på lördag har vi cykelfest och jag lämnar gärna vinterjackan hemma! Jag har då säkrat upp mina plantor iallafall, de har stått ute en vecka men nu är det fullt i vardagsrummet igen. Men det ska väl vara så här, en helt vanlig svensk sommar.

Vi njuter av häggen iallafall! Kram till er!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.