IMG_1142

Mer till flocken

Vi har tyckt att det känns väldigt tomt på gården i år. Inga höns som pickar omkring, ingen hund, bara en kisse. Min man är på jakt efter en gråhundstik och jag har verkligen sörjt beslutet att sälja hönsen i höstas. Vi påminns varje gång vi kastar matrester eller är ute och grejar i trädgården. Lyckligtvis var det hönsmarknad idag och vi bestämde oss för att köpa ett gäng kycklingar och dra igång hönseriet igen! Vi hade siktat in oss på 8 st till att börja med då vi inte vill ha så många men de flesta brukar ändå visa sig vara tuppar hehe.. Vi fick tag i 7 små silkeskycklingar och den åttonde blev ett wildcard med en Sultan, de har ett helt sjukt knäppt utseende haha! (Googla om du vill ha ett gott skratt haha) Men sen passerade vi kaninburarna…. och jag dog. En liten söt lejonhuvad dvärgkanin. Helt underbar. Såklart vi tog med den hem. Frågan är vad hon ska heta! Och alla kycklingar. Tokfransen där får heta Sultan iallafall och det kanske blir ett gäng namn från Aladdin hehe..

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Men allvarligt!! Nu blev jag också sugen ?

  2. Harriet ♡

  3. Hej Victoria. Sikke en flot kjole du har på med blå grafiske blomster. Hvilket mærke er det?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny