IMG_3167

99 hacks

Som ni vet gillar jag att göra om möbler och andra grejer så de får ett nytt liv och blir lite personligare än all massproducerad inredning som finns att köpa, därför kommer nu ett boktips till er som också tycker om DIY och som älskar att bli inspirerad!

I våras släppte nämligen Monica Karlstein en riktig inspirationsbomb till bok som heter 99 hacks! Jag har äntligen hunnit sätta mig och bläddra igenom boken och jag känner mig så inspirerad!! Hon har utgått från inredning som finns tillgängligt för alla, en del har de hemma, annars finns det på blocket och ikea och hacken har olika svårighetsnivåer så man behöver inte vara något proffs för att prova själv! Boken är fylld av superfina bilder på hacken som Anna Kubel stylat och fotat. Boken är bara så fin! 99 kreativa och fina hack, länk till boken hittar ni här!

Här kommer några bilder ur boken!

 

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.