IMG_3218

Drömsoffan

Jag är inte den som brukar be min man om lov för att köpa saker, han litar på att jag sköter det där med inredning och kläder så jag har lite fria händer. Men större inköp.. ja då bör man ju vara överens. Vi har länge haft en Karlstad från ikea med ett överdrag från Bemz. I början tyckte jag det blev som en snygg replica av min drömsoffa men efter ett tag höll jag på att bli galen. Tyget som skulle vara “loose fit” var trångt, gled omkring överallt så passformen såg ut som hej, komochhjälpmig. Ryggkuddarna som vad gjorda av skumgummibitar blev nersuttna och omöjliga att puffa till men värst av allt var ändå att sittdynorna gled ut när man satte sig. Behöver jag säga mer?

Där började operation “övertala mannen att köpa ny”.

Han höll med om att soffan var värdelös men tog hela tiden upp den stora feta U-soffan vi hade när vi flyttade hit för 9 år sedan. Den var ju bra. Alla kunde ligga ner. Men det var väl kanske inte en sån soffa jag ville ha! Inte igen haha! Så nu har jag äntligen övertalat min kära man och fått hem en tresits och en love seat, Le grand air i tyget natural blonde! Yeey! Det blev så himla fint, rymligt och så är de väldigt sköna! Till och med min man är nöjd!

Nu när vi har en liten valp hemma så sover hon och jag i vardagsrummet tills vi byggt klart trappräcket på övervåningen. Nu har vi nära till altandörren för alla nattliga pinkpauser iallafall. Men trappräcket dröjer lite tills vi byggt klart bron (som vi rev i veckan då den var i hemskt skick) och jag får iallafall sova i en lite skönare soffa nu!

 

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny