IMG_3511

Testar lite grönt

Godmorgon!

Igår grejade jag lite här hemma. Under sommaren försvinner mitt inredningsintresse lite, jag tar semester från allt piffande också på något vis. Men då på hösten kommer det igång igen och då har man ju hur mycket som helst att göra! Jag klickade hem en sänghimmel i grönt och hade egentligen ingen aning om vart jag skulle ha den, bara att jag ville ta in någon annan färg! Just nu hänger den på prov i Julies rum, vi får se hur länge den hänger kvar, eller om den kanske får flytta in till Wilhelms rum. Men alltså. Grönt! Det är en så skönt rogivande färg. Vi har ju en del både filtar och kuddar som går i grönt och nu blev jag sugen på att måla om någonstans… Saknar den gröna väggfärgen vi hade i sovrummet förrut, den var så lugn!

Vad tycker ni, grönt i Julies rum?

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny