IMG_4299

Det fina med hösten

Sommar är min bästa tid. Efter det kommer vår och höst på delad andra plats. Jag ogillar inte bara vintern, jag hatar den. Den är kall, mörk och lång. Hösten är himla fin och mysig även om den påminner om att vintern är på väg så det gäller att ta vara på stunderna och njuta av årstiden! Jag älskar att få tända ljus i mörkret, ta mig ut i svampskogen och att få köpa lite nytt till garderoben! Höstmode är ju rätt trevligt, speciellt när man kutat omkring i svettiga linnen och shorts en hel sommar haha!

Nu har jag ju min lilla lurviga kompis med mig i skogen också, hon skuttar runt fötterna och biter i mossan. Och så finns det karljohansvamp i mängder just nu, frysen är snart full!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny