IMG_2557

Höstens mysigaste uteplats

I annonssamarbete med Myoutdoorkitchen.

Nu börjar det bli kallare ute och våra favoritsysslor just nu är nog att skrota omkring på gården. Vi gör klart en del projekt, gräver om i rabatter och höstar. Något vi alltid gör varje höst är att elda massor, vi både myseldar och lagar mat ute och nu har vi den finaste eldstaden på uteplatsen. Jag blev förvånad hur mycket den faktiskt värmde och vi har eldat under de kalla sommarkvällarna också! Det är som en mysig öppenspis!!  Det är så himla rogivande att höra smattret från brasan och få vira in sig i en filt! Eldstaden var så perfekt i somras, ni vet när man grillat och ätit utomhus och sen blir det så kallt att man vill gå in? Då tände vi en brasa här och kunde sitta ute resten av kvällen! Helt underbart! Eldstaden hittar ni här!

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny