IMG_4704

Senaste loppisfynden

Så, i onsdags fick jag ett ryck och gjorde en rejäl loppisrunda. Jag var rätt nöjd med mina fynd och jag tänkte visa er vad jag hittade!  Loppis är så himla roligt tycker jag. Man har chansen att hitta unika och genuina prylar för småpengar och så blir man som ett barn på skattjakt! Ibland får man söka länge efter det man letar efter och lyckan blir då förstås total när man hittar det till bra pris. Sen kan man trilla över alla möjliga fynd man inte visste att man behövde förrän man hittat det! Typ som den här virkade julstjärnan. SÅ FIN! Bruksföremål är alltid bra att handla på loppis, sånt man ändå kan använda, porslin och möbler m.m och så finns det massa roligt till barnrum, grejer till olika DIY osv… Det gäller bara att ha lite fantasi!

Kudden tog jag ingen närbild på men den kommer ni nog få se på bild för den blev så himla fin i våran soffa! Den kostade 30 kr!

Två fina skålar av keramik som blir lika fina på hyllan som att servera i. De kostade 20 kr styck

Så så sjukt fin tantjulstjärna! Men i ett modernt hem blir det en klockren kontrast. Tycker jag! Den är jag så glad att jag hittade, 40 spänn dessutom!

Sen en gammal duk, den ska nog bli insynsskydd mot grannen! Jag betalade 40 kr!

Jag hittade en gammal tennskål sist jag var på Myrorna och hade lite ångest över att jag inte köpt den.. som tur var så fanns den kvar när jag var dit igen så jag knep den fort som tusan! Kniven var så fin så den fick också hänga på.. Man måste ju inte köpa en hel uppsättning bestick utan jag samlar till en fin liten uddasamling istället! Så fin denna kniv kommer vara på ostbrickan till exempel… Skålen kostade 35 kr och kniven ynka 6 kr!

Lampskärmarna vet jag inte varför jag köpte haha, kunde väl inte motstå dem antar jag. Kanske blir en ljusslinga till Julies rum, hon har så dåligt med mysbelysning! De kostade iallafall 10 kr styck!

Hoppas ni blev peppade på en loppisrunda!! Ha en härlig fredag!

23
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.