ViktoriaHolmgrenLovelyLife-22

Sjukstuga och arbetsrum i vila

Ja första adventshelgen började ju bra iallafall. Jag fick sluta tidigt på jobbet så jag passade på att baka lussebullar och lite julgodis men sedan däckade jag i djävulens förkylning. Bihåleinflammation och hela köret. Jag har legat i soffan sen dess och har till och med tröttnat på serier… Trodde jag inte kunde ske haha..  Försöker kliva upp och göra något emellanåt men det slutar upp i soffan ändå och just nu känns det som att jag aldrig kommer att bli frisk… Har fått hem en jättefin kimono från Lou & Friends som jag bor i just nu. Den är så mjuk och skön, ett julklappstips förresten!

Jag har varit lite upp i varv ett tag. Ni vet så som det kan bli med ett 80% jobb plus egen firma, hus, barn, djur, massa projekt på gång och så jul på det. Har gått runt med huvudvärk i två veckor så det kändes som att kroppen letade efter en lucka att bara släppa bomben. Så när jag blev långledig passade den på och gav mig den drygaste förkylningen jag haft på länge. Jag hoppas innerligt att jag kan gå till jobbet på fredag iallafall!

Hoppas ni mår bra och att ni får vara friska!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hannes

    Men åh, så typiskt. Den letar verkligen efter den lediga luckan som du talar om. Då man har så många roliga planer.. Hoppas du snart känner dig helt återställd!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.