ViktoriaHolmgrenLovelyLife (49)

Platsbyggt skrivbord i barnrummet

Hej på er! Då var det dags att visa lite från Wilhelms rum. Vi har haft den här idén ett tag och nu tog vi tummen ur och byggde ihop det.

Wilhelm bygger lego och pysslar väldigt mycket och i hans lilla svårmöblerade rum var det svårt att hitta någon bra möbel där man kan hålla till. Istället har han suttit på golvet med alla sina projekt och såklart blir man galen när det alltid ligger en miljon legobitar och pappersklipp på golvet..

Jag fick idén att platsbygga ett skrivbord av en stor träskiva som sträcker sig längs hela väggen. Den går förbi fönstret så vi har borrat några hål i skivan så värmen från elementet tar sig igenom.

Skivan köptes i byggaffärn och några konsoller i metall men vi kommer behöva förstärka den med ben också. Skrivbordet rymmer 4 stolar (om man vill) och lägger man för mycket vikt på skivan så kommer den braka hehe.. Vi måste köpa och kapa till en bit till och sätta längst ner mot väggen då den längsta skivan ändå var för kort. Vi betsade alltihop iallafall, blev bra!

På väggen vid fönstret satte vi upp en hylla från byggaffärn och en anslagstavla från Ikea.

Det är ju lite fix kvar som ni hör men det kommer bli bra! Just nu håller Wilhelm på att sortera legot i Ikeas minibyrå och jag har hängt upp en loppislampa!

 

19
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ingrid Wenell

    Jättefint!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.