IMG_0759

DIY: klädstång

 

Julie ber sällan om saker egentligen, på senaste har hon haft tre önskemål. Se nya Frostfilmen, klippa lugg och göra en klädstång i hennes rum så hon kan hänga upp sina kläder. För hon tycker inte själv att hon är särskilt duktig på att vika, hon tycker det är enklare att riva ut halva garderoben och sedan pula in det mesta igen. Frost 2 har vi sett under ledigheten. Luggen klippte vi igår. Så idag knåpade vi ihop en enkel klädstång i hennes rum!

Det är en väldigt enkel konstruktion. Två krokar i taket, en gren och snöre! Galgar köpte vi ett helt gäng på ikea.

Ett av Julies största intressen är att byta kläder. Hon gör sig fin, sen när hon är klar så kombinerar hon ihop en ny outfit. Det är alltså inte resultatet som intresserar henne mest utan den kreativa processen! Det är lite kul ändå. Vi ska ordna in någon spegel hit bra jag hittar någon fin på loppis!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.