IMG_0880

Färgfunderingar

Söndags och alla roar sig med sitt.
Pappan i huset sitter med kaffekoppen i ena näven och telefonen i andra, sitter och glor på skidåkning vilket jag tycker är sjukt tråkigt. Skidåkningen alltså.  Barnen har sina kusiner här och de springer fram och åter mellan rummen.

Jag har tänkt måla om skåpet vi har i köket, den gröna färgen blev inte rätt här hemma.  Skåpet står i ett mörkt hörn och just nu suger det bara upp det lilla ljuset som når fram. Överdelen av skåpet nås av ett varmt ljus och den nedre av ett kallt så det är inte helt lätt att hitta en färg som passar båda! Jag vill ha ett ljust skåp, inte vitt utan något lite roligare. Insåg att färgen på min kofta är riktigt fin, frågan är bara om den är för ljus eller om den upplevs nikotinfärgad.. Rotade fram några gamla färgkort och hittade två färger från Beckers som jag klurar på just nu, Gråtrut eller Klipphäll. Den ena är lite mer grå och det kanske blir trist men iallafall ett säkert kort och den andra är lite mer beige, frågan är just om den blir nikotingul.. Kanske borde leta efter en blandning av de två!

Ja helt lätt är det inte. Imorgon efter jobbet ska jag åka och köpa färg är tanken så jag får klura vidare under dagen!

Så kul förresten att ni gillade mitt inlägg om sommarblommor! Jag fick frågan om jag inte kunde skriva ett inlägg om hur man faktiskt gör när man odlar eget, hur, när och var lixom. Så jag ska knåpa ihop ett sånt inlägg också!

Så vad tror ni om skåpet då? Vad ska jag måla det i för färg?

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Johanna

    Fina färger! Vart kommer den jättefina tröjan från förresten? 🙂

    1. Viktoria Holmgren

      Hej! Den kommer från HM! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.