IMG_2194

När solen tittar in och allt om vardagsrummet

När solen lyser rätt in i vardagsrummet så blir jag alltid förälskad i rummet på nytt. För det var precis den känslan vi ville åt när vi byggde ut och satte stora fönster i söderhörnan. Som att vara ute, fast inne. Med utsikt över trädgården, åkrarna och skogen. Det är även därför vi har sofforna i den hörnan, för att kunna ligga och glo ut mot det vackra.

Men! Jag tänkte jag skulle berätta lite om alla våra grejer ni ser i bilderna, jag har ju gjort om den här hörnan ett par gånger och just nu känner jag mig så himla nöjd. Med sakerna, färgerna och hela känslan där!

– Väggarna är målade med HoP Greige, från Nordsjö. En skön gråbeigefärg jag aldrig ledsnar på.
– Sofforna känner ni säkert igen, Le Grand Air, drömsoffan från Decotique.
– Den nya taklampan från HAY sänkte taket lite och gjorde rummet mysigare. Nu måste vi inte fylla ut väggarna med krimskrams för att det ska kännas ombonat! Istället blev det en lugn och harmonisk känsla här inne.
– Vägglampan har vi haft rätt länge, snygg och praktisk!
– Mattan Copenhangen från Classic Collection är också fin. Något smutsig just nu kan jag erkänna, borde verkligen ta den till kemtvätten! Folk har velat köpa av mig den men jag gillar den!! Färgen, strukturen och det mönstret som är alldeles lagom.
– Soffbordet har vi också haft länge för att vara jag, det har funkat så bra med färgerna här inne och så tycker jag så mycket om det! Har funderat flera gånger på att byta men hittar inget bättre. För den nyfikne kan jag säga att jag letar efter ett runt mörkt träbord, helst ett gammalt på loppis.
– Finaste filten från HAY  har vi också haft länge, superfin, även om den från By On är lite mysigare och varmare.
– Två nya kuddar hr flyttat in också, snyggningen Pom Pom från By On och örngottet i färgen dromedary från Midnatt.
– Kuddfodralet i fåtöljen kommer från Aftoart och har några år på nacken det med, finns tyvärr inte kvar i deras webshop!
– Den ynka tavlan som hänger där på väggen hittade jag på loppis för en tia!

Så där, nu har ni koll! Något mer ni undrar över? 🙂

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.