IMG_3593-2

Pyssla dina egna påskfjädrar

Snart är det påsk, även om det för många blir en ovanlig påsk.
Vi brukar alltid fira med min familj och i år funkar det inte på grund av detta coronavirus som ställer till det. Så för första gången får vi fira hemma med vår lilla familj och för att få den rätta stämningen, ja försöka iallafall, så har vi redan satt igång med pynt och pyssel. Hela matbordet i vardagsrummet är fullt av tapeter, lim, saxar och annat material och vi började med att fixa påskriset.

I år blev det ett påskris fullt med löv eller fjädrar, hur man nu vill se på det hela. Men istället för att vara ryckta från hönor så pysslade vi dem av överbliven tapet! Supersnabbt och superenkelt, även barnen kan vara med!

Jag tog en bit tapet, vek på mitten och limmade ihop så det blir mönster på båda sidor av fjädrarna. Sen klippte jag ut i lite oregelbundna former, några ser ut som fjädrar och några som löv. Jag lämnade en liten bit längst ner på lövet som jag kunde knyta fast dem i på grenen! Jag klippte lite snabbt ett mönster i fjädern och sen skrövlade jag till de lite innan jag knöt fast det med ett snöre. Klart! Och visst blev det fint? 🙂

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.