IMG_3504

Äntligen lite tapet

Ja äntligen! Känns som att jag väntat en evighet och ändå klickade jag hem den direkt jag fick impulsen och väntade fleera dagar innan den kom med posten. Då hade jag inte heller tid att vänta på att maken skulle hem från jobbet så jag började smacka upp första våden själv. En bit in fick jag dock panikångest över hur jag ens tänkte tanken att tapetsera själv, i ett hörn med lister och inte bara ett utan tre (!!) uttag. Känslorna pendlade och efter skratt kom tårar och mitt i allt tänkte jag, varför filmade jag inte detta! haha! Jag lyckades få dit vådjäkeln tillslut men sen fick min man hjälpa till med resten. Upp kom den iallafall och den vägg som tidigare varit tom och till intetsägande har nu fått liv med denna tapet, Pimpernel från William Morris. Nu har vi redan köpt hem tapeter till hallen, det blir också en Morris. Vi ska “bara” fixa trappen först, sen grundmåla och slipa lite på kalkväggen innan vi sätter upp tapeten!

Men hallå, visst är den helt underbar den där?!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.