IMG_3678

Årets påskägg

Hemmajobbar dag då. Vad har jag gjort? Jo, grejat med kycklingar, målat trappen och påskpysslat lite!

Det är ju så himla roligt, skulle kunna göra hur många påskägg som helst känner jag. Dessa har jag målat med kalkfärg och bara knutit fina band runt, de blev så fina i all enkelhet! Jag håller på med några fler som jag får visa er sen när de är klara!

Jag har en massa olika småburkar med kalkfärg som är så himla bra att pyssla med. Jag har beställt provburkar från ett märke som heter Vintage paint! De finns i många fina färger och har man många kan man ju blanda egna kulörer också! Påskäggen är bar fula från Ica som jag sparat år för år, men med lite färg blev det ju bra!

Här ser ni förresten mitt lilla minibord som fått flytta in i pysselrummet, det förra agerar plantbord i sovrummet just nu haha.. Oj jag har säkert 500 plantor utspridda över hela huset nu, undrar hur de ska rymmas i trädgården. Det är alltså bara blommor, grönsakerna har jag inte kommit till än!

Rätt fint va? I all enkelhet!!

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.