IMG_3990-2

Glad påsk!

Ett sista påskägg klart, nu känner vi lugnet och påbörjar matlagningen. Det blir en ensampåsk kan man säga men bästa svärfar åkte och handlade till oss igår så nu har vi gott om mat hemma iallafall. Ingen påsk utan påskmat!

I veckan fick jag hem ett fint brunt kuvert från Poppyloveyou med en massa tapetbitar från Boråstapeter. Hon hade ju gjort så fina ägg och såklart gjorde vi också ett. Ikväll tänker vi dra igång värmen i växthuset och äta lite påskig plockmat där ute. Vi har pyntat med påskris, påskliljor och stearinljus och det ska bli så himla mysigt!!

Vill mest bara önska er en Glad påsk! Kram till er!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.