IMG_4052

Den platsbyggda garderoben

Det är svårt med förvaring när man ska inreda ett rum med snedtak. Alla vackra skåp går bort, antingen är de för höga eller för opraktiska. Så när vi flyttade vårt sovrum till övervåningen bestämde vi oss för att göra platsbyggda garderober! Nu är de målade och klara och vi är supernöjda!

Jag gjorde grovskissen och min man har byggt, sen är det alltid jag som står för målningen. Den här gången ville jag måla grönt och hittade Alcros “Givakt”. Det var en vild chansning egentligen, stod på färgaffären och bläddrade bland färgkort, hela familjen satt i bilen (tog inte med dem pga corona så jag sprang själv in på varenda ställe) och det gjorde mig ju superstressad. Valde några fina färgkort, jämförde lite och köpte provburkar till två av färgerna. Sen målade jag första varvet med provburken! När jag var in på Colorama i Umeå så skulle jag även ta en snabbtitt på tapeter men det slutade ju med att jag köpte ett gäng rullar. Nästan farligt när de har sånt i lager haha.. Vi har ju så långt till stan så det här med att “åka hem och fundera” finns lixom inte på kartan. Nu har vi förresten tapetserat i hallen och trappen upp mot sovrummet. Ni som följer på instagram har redan fått se lite där!

23
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Malin

    Oj så snyggt!! Kändes som en smart och rätt enkelt sätt att bygga förvaring. Visade min man och så “kolla va fint och det såg ut som en rätt enkelt grej att lösa” han tog det inte riktigt som jag ville så helt plötsligt är det jag som ska bygga det 😄

    1. Viktoria Holmgren

      haha, ajdå! Det var inte så svårt om man har lite vana bara! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.