IMG_7412

Små tavlor

Makens mormor håller på att rensa ut ur deras hus då hon flyttat till mindre ställe, och vi går på loppis där titt som tätt känns det som haha.. Vi har fått ärva så mycket fina saker, igår kånkade vi hem en kökssoffa och en supersöt fåtölj som jag ska visa er sen! Men! Jag har letat på loppis lite grann efter små ramar till dockskåpet men det fanns ju såklart hos Doris! Så igår fixade vi snabbt ihop ett gäng Mighettotavlor, blev supergulligt! Ett litet tips till er med små dockskåp, finns ju hur mycket fint som helst på loppis! Leta miniatyrer eller var lite kreativa!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ingrid Wenell

    Så himla gulligt!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.