lejonhuvad.dvargkanin.lowen.viktoria.holmgren.kanin

Hejdå småtussar

Så kom dagen iallafall, när kaninungarna blev 8 veckor och det var dags att flytta. Alla har fått väldigt fina hem och det känns verkligen jättebra men nog har det kommit några tårar ändå.. Det har varit så himla roligt och med tanke på hur många som hört av sig och velat köpa en unge så har vi bestämt oss för att ta fler kullar!

Det blev en väldigt fin blandning av färger och se bara deras päls! Helt underbar!

lejonhuvad.dvargkanin.lowen.viktoria.holmgren.kanin

Här har vi hela syskonskaran! De är så lugna och fina, man kan till och med hålla i dem allihop utan sprattel! Vi har ägnat massor av tid åt att få de tama och jag är så glad och stolt över att ha lyckats föda upp så fina kaniner!

Här uppe har vi Billy!

Benny (som flyttat hem till min kompis, så han får jag träffa fler gånger!)

Betty

viktoria.holmgren.lejonhuvad.dvargvadur.lovely.life

Och så Bonnie, som stannar kvar hos oss. Hon brås mest på sin pappa tror jag, med sina hängande öron. Pappan är lejonhuvad dvärgvädur och mamman är lejonhuvad dvärgkanin. Hon fick sin mammas färger dock!

Bonnie och Benny

 

lejonhuvad.dvargkanin.lowen.viktoria.holmgren.kaninungar

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.