Antikmässan gick superbra och det kändes som att folk gillade det de hörde och såg. Härligt. Dessutom fyndade jag en klänning som jag ska ha på relesefesten för boken, i slutet av mars. Sånt gillar man ju! Nu är det söndag och jag måste iväg och jobba några timmar. Men sen. Då ska jag vila. Spela spel med min kille, kanske baka något…
Blev sugen på maränger av någon anledning, speciellt de här med hallonsmak. Tänk till en stor skål med vaniljglass.
Eller så skulle det vara kul att testa att göra sin egen glass, kanske en sorbet? Har ni något enkelt favoritrecept får ni gärna tipsa!
Nästa vecka kommer det hända flera roliga saker gällande boken Vintageparty förresten. Det ska bli kul att få dela dem med er. Hoppas ni inte tycker det blir tjatigt…?
I’m off to work for a couple of hours but after that I will try to rest. Perhaps bake something. Like meringues with raspberries or make my own ice cream. Wouldn’t that be nice? What are you up to?
Detta inlägg har 3 kommentarer
åh! skönt att höra att det gick på antikmässan!
mitt bästa recept är ju detta: http://bonjourvintage.wordpress.com/2012/06/12/hallonglass-med-marang-2/
hallonglass och maräng i ett liksom!
Vad kul att det gick bra med Antikmässan. Väntar med spänning på boken (och jag har bestämt att förhandsboka den så fort jag bara kan). Hmm, glass, mitt bästa är väl lavendel-glass. http://www.abeautifulmess.com/2012/12/emmas-lavender-ice-cream-recipe.html Helgalen kombo, men jättegod!
Such beautiful meringues 😀 Makes me excited for spring to fully be here. I am making mistakes in the kitchen – so I’m finding rest IS important. 🙂 Hope you made something lovely <3