Lovely Life_Katrin Baath-2-36

Autumn essentials.

Så blev det höst ändå. Med mörka dagar, regn och tomma gator. Jag tänder ljus, sätter på mig tjocka strumpor och finner mig förvånansvärt bra i känslan. Nu fattas bara en bra, ny tv-serie att sätta tänderna i. Nyss såg jag klart Orange Is The New Black och blev – som många med mig – helst fast. Har ni några bra tips tar jag gärna emot dem!

höst

 Den fina illustrationen kommer från Jones Design Company och går att ladda ner gratis om man vill ha den på t ex väggen eller kylskåpet.

translation

So it’s autumn again. With dark days, rain and empty streets. I light candles, put on my thick socks and find myself surprisingly good in the feeling. All I need now is a good, new TV- series to sink your teeth in. Recently, I saw the first season of Orange Is The New Black and was – like many others – delighted about it. Do you have any good tips I’ll be happy to receive them!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Emmy/ennui.blogg.se

  Newsroom, Homeland och House of cards är alla hur bra som helst! Och sen är ju jag en sucker för Project runway också…

  1. Volang-Linda

   Homeland har jag sett men de andra två måste jag verkligen ta tag i under hösten. Tack för påminnelsen fina du!

 2. jenny p

  Här har vi precis börjat kolla på Modern familey. Korta, roliga avsnitt, med excentriska karaktärer.

  1. Volang-Linda

   Har hört många prata om Modern Family. Kanske får ta och kolla upp det. Tack för tips!

 3. Frida

  Vi tittar mycket på serier i det här hemmet och det här är kanske gammal skåpmat men “The Wire” är en favorit. Oförutsägbar handling , bra karaktärer och många avsnitt som inte blir sämre med säsong (vilket tyvärr hänt med många andra serier typ True Blood).

  Om du inte redan börjat följa den norska “Halvbrodern” som går på SVT just nu (och finns på svt play tror jag ) så kan jag också rekommendera den. Bra story och mycket snygga miljöer i alla fall de i de scener som utspelar sig i dåtid.

  Jag gillar också komediserien “Arrested Development” som mest är absurd och karaktärerna är överdrivna men kul.

  http://www.fridolinfixar.blogspot.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.