Lovely Life_Katrin Baath-07431

Gör något bra för någon annan i dag.

Oktober är ju – som bekant – den rosa månaden. Och nu när den snart är till ände tänkte jag att det kunde vara en bra idé att påminna om att skänka en slant till Cancerfonden. Eller att köpa några Rosa Band så klart.

Screen shot 2013-10-30 at 2.41.56 PM

Eftersom cancer faktiskt är något av det absolut värsta som finns och något som drabbar människor varje dag, är det ju hur viktigt som helst att vi alla hjälps åt och påminner varandra om att vi tillsammans kan göra skillnad. Eller hur?

Screen shot 2013-10-30 at 2.41.09 PM

Duktiga designern Johanna som driver märket Highway Design har nyligen tagit fram postern Never lose hope där hela intäkten går till just Cancerfonden. Postern kan köpas i Highway Designs webshop fram till och med den 24 december. Så himla bra grej tycker jag. Fram för mer sånt säger jag!

Så. För att göra något bra för någon annan i dag: Sms:a ordet BESEGRA till 72988 så skänker du 50 kr till Cancerfonden.

0

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.