Jag har hittat en ny favoritbok. Och det är varken en roman, deckare eller inredningsbok utan en kokbok. Den heter Green Kitchen Stories och är helt underbar. En sån där kokbok där man vill laga varendaste ett av recepten.
Prova sig fram genom frukostarna, middagarna och desserterna. Bara för att det ser så himla gott ut.
Och dessutom enkelt. Och fräscht. Och nyttigt. Ja ni fattar.
Boken är sprungen ur den populära bloggen Green Kitchen Stories – som skrivs av paret David och Luise.
Alla recept är – liksom de på bloggen – helt vegetariska och en hel del av dem även inspirerade av Raw Food-trenden.
Ren mat, efter säsong och utan att krångla till det.
Så himla, himla bra. Mitt bästa tips just nu!
Fotografier ur boken har jag lånat från Norstedts pressrum.
Detta inlägg har 3 kommentarer
Jag lagade precis ett av recepten från boken, zucchinispaghetti med marinerad svamp. Sjukt gott!
Pingback: Godaste helgfrukosten; bananpannkakor med kokos och jordgubbar | Volang
Pingback: Green Kitchen Travels | Volang