Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

En ny (fast gammal) spegel

En ny (fast gammal) spegel

I förra veckan flyttade den här nya kompisen in hos oss. En helt fantastiskt art decospegel i superfint skick. Från en av mina absoluta favoritbutiker Bodil Vintage.

sovrum

Tycker att den gör sig väldigt fint mot den blå väggen. Älskar för övrigt speglar. De kan verkligen göra ett helt rum. Precis lika mycket som en tavla.

sovrum2

Och apropå tavla så kom Chaplin hem med den här teckningen häromdan – och jag var bara tvungen att låta den få pryda en alldeles egen vägg haha. Min son, konstnären.

1

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

1
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

1
Läs mer »
Stäng meny