Just nu är ju säsong för det fantastiska björnbäret och jag tänkte att det kunde passa fint att bjuda på 2 recept med björnbär. Det ena har min grymma kollegor Pernilla och Emmy på Fabriken i Kransen skapat och det andra står Babes in Boyland bakom. Håll till godo!
Pernilla och Emmy har lagat en galet god toast med getost och rödvinsmarinerade björnbär. Perfekt att servera som förrätt innan t ex en soppa eller kanske som plockmat innan middagen på höstens fester.
Mina bloggrannar – kreativa duon – Babes in Boyland har gjort en raw björnbärspaj med en botten på bland annat valnötter, sötmandel, chiafrön och kokos. Hur gott?
Hoppas ni blivit sugna på att ta tillvara på alla härliga björnbär som finns i butikerna just nu!
Psst. Tycker du om detta inlägget? Klicka gärna på hjärtat under inlägget så blir jag SÅ glad. Då vet jag också vad du vill se mer/mindre av här på bloggen. Tusen tack på förhand!