Monbrison7246

Födelesedag

Idag fyller jag år. Hade önskat mig soligt och krispigt höstväder men fick visst isvindar och vintertid istället. Nåja. Tur för mig att jag fick världens finaste present; en resa till Berlin i november.

Monbrison7240

Dessutom har jag fått äta croissanter till frukost, gå på Halloween på Gröna Lund och lyssnat på ljudbok i sängen med te och filtar. Allting ihop med mina två favoriter; David och Chaplin. Lyxigt så det förslår.

Hoppas ni har en fin helg!

Monbrison7246

Foto av Pernilla Ahlsén från när vi var i Frankrike. Lovar att visa fler bilder i nästa vecka från vår drömmiga resa!

Psst. Tycker du om detta inlägget? Klicka gärna på hjärtat under inlägget så blir jag SÅ glad. Då vet jag också vad du vill se mer/mindre av här på bloggen. Tusen tack på förhand!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jenny

    Grattis på födelsedagen! Hoppas att du får några fina höstdagar i Berlin, det kan vara så fint här på hösten. Idag, när stormen hade lagt sig, var det fantastisk kvällssol.

    1. volang

      Tack Jenny! Längtar så! Tipsa mig gärna om dina favoriter i Berlin så blir jag superglad:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.