AMU+HH+Bodil+Vintage+Foto+Emily+Dahl-11

Sökes; härliga hem för reportage

Här kommer en liten efterlysning till dig som kanske har ett hem du vill dela med dig av i bilder? Jag och Lollo jobbar båda för reportageagenturen A mash up – som Emily Dahl och Lina Eidenberg Adamo står bakom – och nu är vi på jakt efter härliga hem att göra reportage om.

Är du intresserad – eller känner du någon som kanske är det? Släng iväg ett mail till volanglinda@gmail.com så blir jag superglad. Helst i Stockholmstrakten men vi tar såklart gärna emot era tips ifrån hela Sverige så kanske vi kan lösa det på något sätt ändå.

 ’

Bilder från hem hos Emma på What decorates my day och ElinBodil Vintage/Swedish Nature Collaboration för A mash up agency. Foto av Emily Dahl.

2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny