AMU+HH+Bodil+Vintage+Foto+Emily+Dahl-11

Sökes; härliga hem för reportage

Här kommer en liten efterlysning till dig som kanske har ett hem du vill dela med dig av i bilder? Jag och Lollo jobbar båda för reportageagenturen A mash up – som Emily Dahl och Lina Eidenberg Adamo står bakom – och nu är vi på jakt efter härliga hem att göra reportage om.

Är du intresserad – eller känner du någon som kanske är det? Släng iväg ett mail till volanglinda@gmail.com så blir jag superglad. Helst i Stockholmstrakten men vi tar såklart gärna emot era tips ifrån hela Sverige så kanske vi kan lösa det på något sätt ändå.

 ‘

Bilder från hem hos Emma på What decorates my day och ElinBodil Vintage/Swedish Nature Collaboration för A mash up agency. Foto av Emily Dahl.

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny