lovely life volang fridhem gotland-10

Fridhem på Gotland

En av favoritdagarna när vi var på Gotland var när vi besökte vackra Fridhem. En plats som David visade mig när vi var på Gotland ihop för ungefär hundra år sen. Eller i alla fall 8 år sen haha.

Fridhem är en magisk stenstrand där land möter hav på det mest magiska sätt. Rakt fram ser man havet och horisonten och åt båda sidor dramatiska klippor. Bland annat Högklint (till vänster) – som är känt för sin vackra utsikt.

Här är familjen Sundh på väg genom trädgården hos Fridhems kaffestuga för att ta sig ner till havet.

Majken lånar Davids hand och klättrar ner. Tycker det är så himla fint när barn plötsligt visar en förtroende och låter en ta deras hand eller prata lite mer med dem. Det kan ta en dag eller två men när det väl händer – ja då vet man att man verkligen förtjänat det där förtroendet. Vet ni vad jag menar?

Kolla så härligt!

Kritvita stenar. Påminner mig om stränderna i Nice som jag besökte när jag tågluffade. Också det för hundra år sen. Måste dit igen!

Emma och Majken. <3

Mitt hjärta som undersöker alla vackra stenar.

Det tog sin tid haha. Älskar hans fantasi som kan skapa de mest fantastiska historier av en enda sten. Är så avis på den.

Så vackert här!

Efter ett tag blev vi vrålhungriga och fick springa upp och beställa in lite nödmat innan middagen. Våfflor med grädde och sylt blev det. Sämre förrätt har man ju ätit.

Missa inte ett besök på vackra Fridhem om ni är på Gotland. Emma gick även upp till tjusiga Pensionat Fridhem som hör till caféet. Kolla in hennes blogg för fler bilder! Där måste jag sova en natt eller två nästa gång vi är på Gotland. Det är ett som är säkert.

Vill du se fler bilder från vår resa till Gotland? Kika här:

Hej från Gotland och ett besök på Leva Kungslador.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

19
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.