Volang-Linda adventskalender Carin Wester

Hållbara julkalendern, lucka nummer 8

Idag har det blivit dags för lucka nummer 8 i den eminenta, hållbara julkalendern som Maria Soxbo (Husligheter) startat. En julkalendern där jag tillsammans med 11 inspirerande influencer-kollegor – via Tradera – auktionerar ut sådant som vi ser att någon annan kan få glädje av. Alla pengarna sedan oavkortat till Naturskyddsföreningens viktiga arbete för miljön!

Jag auktionerar ut en av mina favoritklänningar från Carin Wester som är slutsåld sedan länge. En riktig pärla som kan användas alla säsonger och som garanterat kommer bli superfin i jul! Tänkte att det passade bra i och med att årets julklapp blev det återvunna plagget.

Jag hade den på mig mycket förra sommaren och har fina minnen till när jag bar den på ett slott i Frankrike som jag besökte med vännerna och kollegorna på vårt frilanskontor. Nu tänker jag att den ska få leva vidare och användas massvis av någon annan som kan skapa fina minnen i den.

 Här hittar ni min – och de andras – auktioner på Tradera

Det vore jättekul om ni ville vara med och buda så att det kommer in bra med pengar till Naturskyddsföreningen. Jag bjuder dessutom på frakten!

Imorgon, den 9 dec, är det Helena Lyth som ska öppna sin lucka. Missa inte! Här ser ni också alla stjärnor som är med på årets hållbara kalender:

1 dec Husligheter

2 dec Emma Sundh

3 dec Studioelwa

4 dec Malin Persson

5 dec Mokkasin

6 dec Fair living

7 dec Living by W

8 dec Volang

9 dec Helena Lyth

10 dec Dnilva

11 dec Whatdecoratesmyday

12 dec Hemmafixbloggen

13 dec  Studioelwa

14 dec Malin Persson

15 dec Emma Sundh

16 dec Living by W

17 dec Mokkasin

18 dec Whatdecoratesmyday

19 dec Volang

20 dec Dnilva

21 dec Fair living

22 dec Helena Lyth

23 dec Hemmafixbloggen

24 dec Husligheter

Foto av Pernilla Ahlsén.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.