volang lovely life vintagefabriken hejda-6

Hejdå gamla Vintagefabriken!

Ni kanske undrar var jag blev av? Jo det kan jag berätta. Jag har spenderat den mesta av min vakna tid de senaste dagarna med att måla väggar, skruva ihop möbler (eller just det här momentet var det endast David som stod för ska jag erkänna, tack hjärtat) och planera för hur allt ska få plats i Vintagefabrikens nya lokalen på Kungsholmen.

Parallellt med detta har jag och Lollo slitit som galningar med att flyttpacka hela “gamla” butiken i Midsommarkransen. Hjälp!

Inte visste jag att vi hade så mycket saker! Eller jo. Det kanske jag visste men det kanske också är därför vi väntat till in i det sista med att ta oss an detta projekt… Haha det är så vi jobbar.

Men nu är allt klart. Äntligen! Bara flytten kvar… SOM jag kommer sakna den här lokalen. Med de fina tapeterna, den snälla känslan och all historia.

Minns när vi beställt in de här fina lampskärmarna i sammet och de passade PERFEKT  ihop med tapeten. Sådana saker kan göra en hel dag för oss haha.

Jag tror minsann att jag och Lollo får skriva ihop ett alldeles eget inlägg om det här med flytten och alla våra minnen från Vintagefabriken i Midsommarkransen – på vår gemensamma blogg Linda & Louise.

Nu ser det ut ungefär så här i butiken. Med flyttlådor och kaos överallt.

Den fina tavlan vi fick av Sofia på Mokkasin för 100 år sedan (när vi hade releasefest för vår bok Vintageparty ihop med Emma Sundh) har hängt på en speciell plats i fikarummet sedan dess. Nu får den följa med oss på stylinguppdrag istället!

Hejdå Vintagefabriken i Midsommarkransen. Tack för den här tiden och för allt vi lärt oss och för att vi fått växa ungefär 100 meter i den här lokalen. Nu är vi redo för Vintagefabriken 2.0 på Kungsholmen istället!

Psst. Den 10 januari öppnar vi på Fridhemsgatan 64. Hoppas ni vill komma dit!

18
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Hej! Hur gåååår det! Ska bli så spännande att se den nya buktiken! Kram och vi ses snart!

  2. Det blir säkert alldeles underbart med nya butiken. Ser framemot att komma på besök! kram

  3. @skillad florals: Ja det är en bra fråga haha. Tror det går bra,.. Men mycket kvar. Du måste komma förbi sen! Kram!

  4. @sandra: Tack snälla du för pepp. Du är SÅ välkommen förbi!

  5. @mia: Tack fina! Kommer blir kul när du hälsar på! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny