vintagefabriken_-12

Om den nya tillvaron och om Vintagefabriken på Kungsholmen

Nu har vi varit i nya VintagefabrikenKungsholmen – där vi ju är en del av konceptet Swedish Nature Collaborations – i snart 2 månader.

Vi börjar sakteligen vänja oss vid att ta en ny väg till jobbet. Jättenära för mig, som bor bara 15 minuter bort, men lite längre för Lollo, som ju bor i Midsommarkransen. Men ändå rättvist eftersom Lollo haft 10 minuter till jobbet i flera år nu haha.

Om jag ska vara helt ärlig har det varit en tuff start på året. Efter julruschen skulle vi packa ihop alla grejer, flyttstäda och sedan måla och fixa i ordning på nya stället. Sen flytta allt och packa upp och fixa fint i nya butiken på Fridhemsgatan. Lägg till en styling i veckan och en galet intensiv resa till Sri Lanka på det. Pju.

Just det. Sen packade och flyttade vi vårt kontor också för en vecka sen. Hjälp. Inte klokt ju nu när jag skriver ner det.

Hur som helst. Snart är våren här och jag tror att vi kan tanka på med energi igen. Det känns också himla fint att ha fått en nystart med allt vad det innebär. Nya ställen att äta lunch på, nya människor i butiken, en ny kollega i Elin på Bodil Vintage osv.

Även  om vi saknar mysiga Midsommarkransen och vår galet fina lokal där var det dags för nya tag. Inser också att det är ganska exakt ett år sedan nu som jag skrev det här inlägget som jag fick så fin respons på. Kan också se nu att en förändring var precis vad vi behövde.

Kom gärna förbi oss en dag om ni är i Stockholm! Vintagefabriken finns numera på Fridhemsgatan 64 Kungsholmen.

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

42
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Frida G Svensson

    men wow vad mycket magiskt fina grejor! sån sorg att ni inte finns i malmö!

  2. Linda & Louise

    @Frida. Vad roligt att du tycker det! Ganska mycket finns även i vår webbshop:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.