plommon zucchini bjornbar kolonilott

Helgens finaste stund

Hej söndag och hej bloggen! Mitt tempo har sjunkit drastiskt de senaste veckorna på grund av den där lilla personen som bor i min mage och som verkar behöva all min energi. Min kropp är verkligen HELT slut och jag orkar max några timmars jobb per dag. Så jag försöker lyssna på det. Även om det tar emot då jag är van vid något helt annat.

plommon zucchini bjornbar kolonilott

Men hur som. Helgen var himla fin och jag försöker verkligen suga åt mig av det här sista av sommaren. Tycker verkligen att sensommaren är hur ljuvlig som helst.

Igår var jag på barnkalas med Chaplin (som för övrigt börjat skolan nu!) och det var fullt ös minst sagt. Idag var jag därför ganska trött och vi tog en lugn dag. Men vi orkade, som tur var, med ett besök på vår kära kolonilott. Skördade plommon, zucchini, björnbär och smulgubbar (en blandning av jordgubbar och smultron och SÅ gott).

Veckans finaste stund var helt klart denna. Att stå och plocka plommon i sensommarsolen från sitt alldeles egna  plommonträd. Fint som snus. Nu blir det plommonsylt, plommonpaj och plommonkompott för hela slanten!

Fin kväll till er!

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.