lovely life volang kok

Glad 1 advent!

Hej finingar! Hoppas ni haft en fin 1 advent. Kan INTE fatta att det är jul igen. Men jag antar att jag inte är den enda som känner så. Är det åldern kanske som gör att tiden försvinner sådär? Kan inte alla fall inte minnas att jag kände så för 10 år sen. Eller inte ens för 5 år sen.

Igår var jag uppe på vinden och rotade igenom kaoset där efter julpynt. Hittade några stjärnor, adventsljusstaken i mässing och lite julkulor. Inte så mycket mer faktiskt så det får räcka för i år.

Jag har också gjort några fina papperstjärnor och hängt i fönstret i köket. Ska visa en annan dag! Inspon och tapeterna fick jag på vår träff med Lovely Life i förra veckan. På köksdörren har jag hängt en galet stor krans som jag fick i ett bud från Yves Rocher – tillsammans med massa lyxiga hudvårdsprodukter. Underbar julklapp i förskott som jag verkligen uppskattade.

När jag fyllde år i oktober fick jag bland annat den här adventskalendern! Från bästa Novellix – bokförlaget som specialiserat sig på att göra noveller i fickformat. I adventskalendern från Novellix gömmer sig en novell varje dag fram till jul. Så genialt och mysigt.

Dagen spenderades på Skansen med julmarknad och våfflor och nu på kvällen har vi haft vänner över på hämtmat och adventshäng och lite firande av den här gullisen som fyller 7 veckor idag.

Hoppas ni haft en fin dag!

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.