resan till sri lanka med dilmah volang lovely life-5

1 år sen Sri Lanka

I dag är det exakt 1 år sedan jag och Lollo gjorde världens mest galna resa ihop. Förra året fick vi ett nytt uppdrag som konsulter inom sociala medier åt företaget Dilmah (@DilmahSverige) och i uppdraget ingick en utbildningsresa till Sri Lanka.

Två veckor innan resan fick jag reda på att jag var gravid med Selma och så fort vi kom hem från resan slog mitt gravidillamående till och jag var helt förstörd i månader framåt.

På något konstigt sätt förknippar jag supermycket av illamåendet med delar av resan (var väldigt åksjuk under stora delar t ex) och jag har liksom inte lyckats kolla på alla bilder från resan förrän nu. Det här galna illamåendet har nämligen kommit över mig av bara skymten av en palm eller en kokosnöt men nu, 12 månader senare känns det ok haha.

Men de är himla fina alla bilder och jag lovar att visa fler i veckan!

Om ni är nyfikna på första delen av resan (som jag faktiskt lyckades blogga om) hittar ni det här: Resan till Sri lanka, del 1.

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.