sovrum-med bla vagg volang lovely life

5 saker jag längtar efter just nu

1. Att resa

Är så sugen på att resa och har länge drömt om att åka till Wien!

Det verkar helt otroligt vackert, mysigt och härligt på alla sätt och vis.

Med mycket parker, otrolig arkitektur, ett tivoli, fantastiska caféer med mera.

Foto via RG Daily.com

Någon som varit där och kan tipsa om bra saker att göra i Wien?!

2. Kolonilotten

Denna våren och sommaren ska jag hänga MASSVIS på vår magiska kolonilott, som ligger i ett område här i Stockholm som heter Minneberg. Bara 20 min med cykel från oss och ungefär lika långt om man åker kollektivt.

Min bästa plats.

Det är mitt paradis på jorden och jag har ungefär 1 miljon saker jag vill göra där.

Hallon på strå.

Planen är att åka dit när jag har mina föräldralediga dagar med Selma och så får vi hoppas på att hon också gillar att hänga där.

Luktärter som jag odlade i fjol.

Och framförallt att hon tycker om att sova lääänge i vagnen när jag håller och fixar och donar haha.

plommon zucchini bjornbar kolonilott
En del av förra årets skörd!Att bli stark i kroppen

 

3. Att bli stark i kroppen

Jag kan ha sagt det förut men att vara gravid har gjort min kropp så trasig med ryggont, muskelvärk osv. Det är SÅ hemskt! Jag önskar inget mer än att slippa ha ont varje dag och kämpar på med promenader, övingar, besök hos naprapater osv. Hoppas, hoppas att jag kan få bli stark igen snart.

Jag i somras när Selma låg i magen.

 

4. Ljuset

De dagar när solen lyser in genom våra fönster känner jag mig så otroligt lycklig.

Hur klyschigt det än är så mår jag extremt dåligt av vintern och bara längtar efter dagarna med sol och värme. Någon gång ska jag bo i ett land där varje dag är varm, solig och underbar. Det bara måste jag.

5. Nya projekt

I takt med att ljuset återvänder och att kroppen läker (nåja, någotsånär) blir jag också så sugen på att dra igång projekt jag haft i huvudet länge. Bland annat vill jag slipa och betsa vårt köksbord, bättra på färgen på luckorna i köket, måla Selmas barnstol, fixa på balkongen, förså frön till kolonilotten och mycket mer. Får nog göra en lista minsann!

Dessutom vill jag skaka liv i den här bloggen igen på riktigt nu. Ser fram emot det! Har ni förslag på inlägg så hojta gärna i kommentarerna. och glöm inte trycka på hjärtat är ni gulliga. Det blir liksom mitt bränsle för att skriva här. ❤️

Fin helg till er nu!

29
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Emma T

    Fin helg till dig med!
    Det där med stark i kroppen, har du träffat någon PT med utbildning på mamma-träning?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.