vintagefabriken butik showroom kontor i midsommarkransen_

7 saker just nu, födelsedag, Fanny Schultz och en plats att länga till

1.

För exakt 1 år sen tog David denna bild på mig och en liten, liten Selma. Nu har hon fyllt 1 år och jag kan inte fatta att hennes första år redan gått. Tiden hörrni, vad händer med den?

2.

Apropå födelsedag är det min tur att fylla år imorgon. Jag önskar mig sol, en mandelcroissant och en lugn dag med mina favoritpersoner.

Hoppas också på att den fina kokboken av Sofia Wood ligger bland paketen.

3.

Jag är 100% fascinerad av podcasten Kidnappad på Spotify. En dokumentärpodd som lanserades för någon vecka sedan och som handlar om en känd, svensk författare som handlar om en författare som blir kidnappad av sin stalker. Ni måste lyssna!

4.

Hur härlig är inte den här relativt nya (i Sverige i alla fall) trenden med Halloween? Om man bortser från det kommersiella i det hela tycker jag att det är ett SÅ mysigt inslag i den här mörka hösten. Pyssel, godis och spännande historier i en härlig blandning. På lördag ska jag vi göra lite rolig halloweenmat hemma och kanske också baka/pyssla ihop dessa fina kakor?

Foto via TheEveryMom.com

På söndag har jag köpt biljetter till Halloweenpyssel på Nordiska museet med pyssel från Mokkasin-Sofias och Babes in Boyland-Nathalies bok Hidden places. Ska bli roligt! Där får man bland annat göra stora spindelnät från ovan nämnda bok.

Foto av Sofia Jansson för Nordiska museet.

Psst. Missa inte att följa Lovely lifeInstagram för mer fin inspo på tema Halloween!

5.

Jag och Lollo har jobbat så sjukt hårt de senaste veckorna med att packa paket i vår webbshop Vintagefabriken. Himla slitigt men också så otroligt roligt såklart och jag är så tacksam över att jag får möjlighet att jobba med just precis det jag gör. Vårt nya showroom/kontor är för övrigt magiskt fint och jag längtar dit hela tiden. Ska visa fler bilder en dag snart!

Vintagefabrikens showroom och kontor i Midsommarkransen

 

 

6.

Apropå jobb är jag löjligt stolt över vårt samarbete med geniet Fanny Schultz (@schulverket) och den minikollektion med prints som hon gjort exklusivt för oss och som gått så himla bra. Min favorit är detta motiv, Swimmer, som numer också hänger över min säng. Så fort solen visar sig en dag ska jag ta en bild och visa. Blev så fint!

7.

Här hemma har jag plockat in hösten i form av grenar från skogen och kärleksört från kolonilotten. Försöker omfamna hösten på det bästa av sätt även om det finns ett stort motstånd i mig mot detta mörker… Men vi ska väl ta oss igenom det detta året också, eller hur? Mitt bästa lifehack just nu är att värma kaffekoppen med lite varmt vatten innan jag häller i mjölk och kaffe, då håller sig kaffet varmt mycket längre. Älskar det! Det gäller att se det stora i det lilla, eller hur?

8.

Höstens viktigaste tv-serie måste vara den här; En våldsam kärlek på SVT. Fruktansvärd och fruktansvärt viktig. Se den!

 

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och här hittar du mig på Instagram.

26
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.